I want the fireworks, I want the chemistry, I want that girl right over there to wanna date me

Rubriklåt: What I want med muna, för hallå det är en banger om att vara på flatbar och vi har varit på flatbar vad mer kan man önska!
 
Hallå från tröttaste memman i stada! Jag hade ett mindre meltdown nyss och sa "jag mår illa av tanken på att gå ut imorgon igen." vi får väl se om jag känner så när jag vaknar. Det kan vara så men också inte ingen vet. Men nu är vi i london igen! Men imorse tog vi avsked av bath, och vänta jag har inte berättat om mammas norge-kupp! Igår var det ju sjuttonde maj och då hade mamma köpt norska flaggor och servetter och plastmuggar med flaggan på. benjamin är norsk alltså och det är en big deal för dem. Jättegulligt av henne ju!
 
Men ja vi åkte från bath och kom fram hit. Vi skulle äta på ett pie hole men så blev det inte, så vi åt på en riktigt töntig pub istället men jag var nästan ickeverbal av utmattning så jag obrydde. Vi kom till hotellet och det var fullt med folk, till exempel tiotusen tyska bögar. Ja Robert det är referensen du tror att det är. Det var en tysk resegrupp som Sara och Benjamin typ blev inbygd i. Men vi landade på rummet och de andra gjorde mer saker, men vi kollapsade och vilade. Och vloggade lite för våra patrons! Bli patreon för fan ni missar vlogs!
 
För sen gick vi på lesbisk baaar! Det var inte så jävla kul där egentligen, jättehög musik och så, men ändå! Det var gott vin fast i plastglas, en snyggggg bartender och gulliga tjejor överallt, så man mådde ju! Vi lekte gft och hade en lövly jävla tid, och när vi var klara där åt vi på mcdonalds för vi ville bara äta nåt basic shit. där spelade dem bangers och jag var hype! Men efter det mötte vi upp de andra på en pub, och då kom cia och hennes familj också! Det var inte en slump alltså, de är här för att fira hennes 60-årsdag. Fest och kalas! Så vi drällde på puben och pratade om blinda influencers, vad vi har gjort här i england, hur man ropar på sin partner och en massa sånt jox. Vissa kastade pil och allt var trevligt, men satan vad trött jag är. Så nu ska här sovas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0