Om, om och om igen, gör nåt dumt som vi ångrar sen

Rubriklåt: Om, om och om igen med Omar Rudberg, från veckans cirkelmix (fast den passar knappt in där för det är en reggaemix)
 
Haj haj, här ligger jag i sängen. Jag har lagt mig på täcket för om jag lägger mig under täcket orkar jag inte gå upp och borsta mina tandar. Smart är jag. och idag har vi gjort london riktigt ordentligt! Vi hängde på en market och Stella köpte en pretty blus på en affär "för konstiga tjejer med konstiga kläder". Där fanns en mjuk lila klänning som jag ville ha, men den var jättedyr för allt är jättedyrt. Buuuu.
 
Vi gick till Shoreditch, ett coolt område som vi hade hört om, och där åt vi lunch på ett nice mat-torg. Jag och Stella valde pizza med en masssa mosarella, så ska det fan va! Det var ett riktigt mysigt ställe och vi såg en massa londonfolk och bara hade det bra. Sen blev det tråkigare, för de andra körde en formel1-simulator och vi satt mest bredvid. Vi trodde att det skulle vara bättre vibes på stället men så var det inte, så vi bara...satt där.
 
Sen åkte vi hem till hotellet och vilade som fan. Det behööövde vi. Men på kvällen gick vi ut och åt italienskt och jag åt laxpasta som var så gooood. Stella var också on fire och fick Sara att skratta en massa genom att, när någon sa att vi skulle trycka på g-knappen i hissen, säga "som i gemenskap." Sara visste inte att detta var en film. Sen roastade hon mig och var allmänt savage, och på vägen från restaurangen fick jag höra hela handlingen i brokeback mountain. Älskar när hon berättar långa saker, min fina tjeja. <3 vi hängde lite på samma pub som igår, som är jättemysig och lugn till skillnad från alla andra, och det var nog det som hände idag? Men det har varit mysligt, vi har gått lagom mycket och allt har funkat rätt bra. och nu vill jag bannemig sova så Stella får sluta titta på dr phil tycker jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0