Såna som du växer ingenstans på några träd

rubriklåt: såna som du med steget, min och Henriks låt <3 för vi växer inte på några täd!
 
haaaj från tåget! Här sitter jag och lyssnar på podd och äter dumle. Mycket bättre tågresa än när jag åkte ner för nu är jag på ett snabbtåg med internet och vibes. Och jag är så glad för vi hade det så bra igåååår! Vi åkte till Malmö och där hade vi en så drömig tid. Vi åt sibylla-korv och pratade om absurda namn och framför allt att Elins kollega hade kallat en kille Douglas istället för vad han hette (inte alls likt Douglas). Alltså...om man är osäker på någons namn är väl Douglas för fan det sista man drar till med? Vem tänker ens på det namnet? Det resulterade såklart i vår favoritlek där vi bara listar alla vi känner / känner till med olika namn som kommer på tal och det höll vi på med typ hela dagen från och till. Det är oväntat kul för man får höra om väldigt random människor i de andras liv och därmed väldigt random historier. Would recommend.
 
Anyhow, vi gick till det första målet för dagen: Page 28. Det är en hbtq-bokhandel i Malmö! Can you even imagine? Oooch min bok fanns där! Henrik köpte en cool bok och folk pratade om queera saker och alltså jag vill bo där. Sitta och skriva där: ja tack. Vi tittade på en massa queera böcker såklart och sen gick vi vidare till vårt nästa mål: Skivesset! Jag har försökt gå i skivaffär förr, men det har aldrig funkat: Folk har frågat om jag letar efter något, och det gör jag ju inte. Jag vill ju bara titta på vad som finns! Och det fick jag nu! Jag och Henrik kollade på en miljard skivor och Elin på ännu fler, och det var så jävla jävla mysligt. Jag hade inte tänkt köpa några skivor, men sen blev det...fyra skivor. De kostade 50 kronor styck, så det gör inget, men ändån! Det blev första säkerskivan, prinsessor med Laleh (jag borde köpt debutskivan också...varför gjorde jag inte det), our bright future med Tracy Chapman och vatten under broarna med Lars Winnerbäck. Elin fick också en riktigt bra haul med hello saferide, electric banana band och queen bland annat. Riktigt nice och tjejen som jobbade där var jättegullig! Det var så drömigt och kul! Och sen avslutade vi äventyret på ett omtalat glasställe med jättekonstig glass. Jag åt glass som smakade chokladboll, bara en sån sak! och det var så sjukt, för glassen var myyycket kallare än annan glass. Jag var i chock! Elin höll med mig, så vi tror det handlade om att just chokladbollsglassen var gjord på kokosmjölk. Still kind of insane though. Så vi var glada men helt slut och tog oss hem, och där fick vi linsbiffar med potatismos! Amamam! Och sen drällde vi mest och lyssnade på musik och åt chips och marabou jordgubb som tydligen är tillbaka. Det var mysligt och bra, men jag var otroligt trötta.
 
Och idag har vi åkt hem, basically. Henrik och Elin har köpt hela ica i snacks och det var bra, för nu är vi en timme sena och de missade sin anslutning. Sååå nu måste de åka nattåg. It's a hardknock life. Och snart är jag hemma med min tjeja och mina kattoooor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0