Girls just wanna have girls

Rubriklåt: Girls med royal & the serpent och phem, som är lika queer som mitt liv just nu <3
 
Haj från exakt samma ställe som igår! Jag hinner typ inte blåga nu, men jag gör det ändå lol. Och som jag sa såg jag ju smb igår under blogget, sååå här är mina tankar!:
-Per! Vilken precious puppy! Hans låt var absolut bäst igår och han var så söt, men han borde absolut ha medicin för sin okontrollerbara gråt lol.
-Annars skulle jag säga att Peg och Lasse var bäst, båda var oväntat bra tyckte jag.
-Varför är Ellen så söt? Hon spottade legit ut vin av chock igår jag orkar inte att hon är såhär!
-Men det är inte så kul i år. Tyvärr. Så får jag ju inte säga men njäää.
 
Men vad som är kul är resten av min lördag. Efter lite vila kom Alice och vi poddade! Hon fick sitt första solo-avsnitt och vi slaktade. Det blev väldigt mycket om en artists mamma, och nej inte artisten vi skulle podda om, en annan artists mamma. Rimligt. Alice coachade Oliver med sin pluggtext och när hon åkt åt vi pasta med vegofärssås och äntligen var det dags: Vi skulle se heartstopper! Det är en väldigt uppskattad bög-ungdomsserie som Oliver är besatt av och äntligen såg vi den. Den var så braaa! Jag hatade Ben med en otrolig styrka, störde mig på och relaterade till Tao (Tau?), fick starka känslor för the gays (framför allt the lesbians ofc) och det var så bra. Men nu är tyvärr det enda jag vill att gå på en milkshake-dubbeldejt. Eller trippeldejt som det blev sen. Vem vill gå på milkshake-trippeldejt med mig och Stella? Jävlar nu ringde porttelefonen jag dog. Anyway...heartstopper är fantastiskt. Idag ska vi se resten. fuck jäää. Men dagens äventyr kommer imorgon, ses då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0