Och i den kalla världen finns det ändå nåt som värmer, nåt som strålar ut

Rubriklåt: Vinterkärlek med alla fagra, som jag återupptäckte nu när jag letade efter en kall låt att ha som rubrik och dessutom är det en Lilla-låt och jag saknar henne hundra miljarder!
 
Haj haj från vinterjäveln! Seriöst det är så kallt ute varför är världen såhär. I do not get. Och jag kan inte ens vara inne hela tiden utan det är äventyr varje dag! Igår var äventyret fölsedagsbrunch för Jennie och Linn. Stella körde genom den läskiga snön, så hennes vanliga byta-fil-pip ersattes med långa rop av rädsla. Det tycker jag är rimligt. Vi tog oss till stället och från parkeringen, och bara på den promenaden var jag så kall att jag bara kunde göra väsande ljud en stund efter att jag kom in. Rimligt. Men väl inomhus träffade vi Emelie, aka my disability partner for the day. Hon har brutit foten och är basically stillasittande, så jag höll henne sällskap och vi satt på en bänk konsekvent. Det blev mat och bland annat var det mosamat på spett! I'm sorry hur jävla smart är inte det? Det är liksom det godaste ever...på spett! Ska lätt ha detta på min 30-årsfest. Kom ihåg detta Emma. Och eftersom det kallades brunch (fast det var på eftermiddagen) fanns det också pannkakor med nutella! Amamamamamam! Vi åt och pratade och hade det bra, och sen var det melodikryss fast om fölsebarnens liv. Vi fick alla rätt för vi är kingar och jag kunde alla svar för jag är savage. Trots att jag inte känt dem så länge, men också det var ganska lätt. Vi fick också sjuka mini-kladdkakemuffins som var det godaste jag någonsin har ätit, och det fanns källarbacken-bubbel till Stellibelli! Perfekt!
 
Vi tog oss till bilen igen (seriöst all transport kändes som en omöjlighet lol) och åkte till vår bästa klasse-olle för att köpa lådor och en enorm ram. Älskar att kunna göra ärenden med bil! Vill aldrig lämna tillbaks den nej. Och sen åkte vi hem och tinade upp oss saaaakta men säkert, och såg så mycket bättre såklart! Här kommer takes:
-Jag var seriöst besatt av att Omars låt borde vara en duett. helst med en kille men en tjej där det känns platoniskt funkar också.
-Jonathan...Jonathan. Daaaamn. He just did that. Slut på take
-Staffans låt hade bra vibes, men både jag och Robert reagerade ovanligt starkt åt hur han använde ordet blind.
-Per är en sån gullungel! Och hans låt var kickass!
-Tvåspråkig Ellen! <3
 
Så det var en myslig kväll, och sen läste vi bok och jag kände starka känslor om en massa olika saker. Seriöst, jag hade olika känslor om typ fyra olika saker samtidigt. Mycket som händer i huvet jao. Och sen har vi sovit och drällt, och snart är det dags för dagens äventyr! Fan vad lit det kommer bli!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0