She's made you into some kind of laughing stock, cause you dance to disco and you don't like rock

Rubriklåt: Can you forgive her med pet shop boys, en jävla banger som jag påmindes om igår och den skojar man fan inte bort
 
Haj från min ångiga värld! Oklart varför jag har ångest men nu blev det såhär idag. Och vi ska gå snart, så jag ska väl blogga lite om...ingenting. Först ska jag säga vad rubriken var förra gången, för den är ju helt obegriplig. Det kommer den fortsätta vara obs, men men den var från marcus thapper på youtube och jag skrattade mycket åt det. Anyway...igår hade jag lektion. Vi hade skrivit riktigt bra texter om sanning och ja, vi, för jag skrev också en text. Den ska ni få läsa ikväll tänkte jag för den är festlig. Sen pratade vi om fantastik (vad man kallar fantasy och science fiction som samlingsnamn) och framför allt fick vi höra Ellies bild av hur fantasy är.
Ellie: Det är massa varelser som inte finns som flyger runt och kravlar omkring! Och de dör fan aldrig!
Paulina: Joho, de dör ju hela tiden!
Ellie: nej! Bara om man kastar tre stenar åt vänster och eldar en eld på ett särskilt sätt på ett magiskt berg!
Sååå stackars henne med uppgiften de har fått nu. Men det kommer bli så jävla kul! Vad har mer hänt...vi har läst mer dålig bok och debatterat anknytning här hemma, vilket var starkt för inget kan nånting. Och idag har jag bara mått skitjävladåligt, men Stella har hämtat ut en bil till oss! Nej alltså en hyrbil men ändååån är så taggad på att köra med henne. Det var länge sen! Och vi ses när vi har varit på superutflykt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0