Someone next door's fucking to one of my songs

Rubriklåt: Bobbing for apples med Regina Spector, det var verkligen att jag försökte hitta en rubriklåt, ibland är det tyvärr så. Men det är en underrated banger och raden i sig är ikonisk
 
Haj från natten igen! Jag är jäääättttetrött så jag ska sova snarast, men först blåga om denna eminenta dag. Vi vaknade och hade en väldigt chill morgon: Tittade på ett kulturprogram som var riktigt nice, åt frukost och såg lite på buffy för Sara är i en rewatch. Avsnittet var konstigt och jag blev väldigt invested, så på vägen till stan berättade Sara otroligt mycket buffy lore för mig. Men jag kom ihåg att serien innehöll en bög, hon hade ingen aning! Flatorna överskuggar ju allt, så att säga.
 
Jag och Sara åkte alltså in till stan på lite äventyr. Vi började med fika (som man bör) och Sara went full jul med jingerbread latte och saffransbulle. Rimligt anser jag. Vi pratade om vänskap, våra föräldrar och en massa annat, och sen utforskade vi kungsholmen. Sara köpte jeans på en vintage-affär, med supermycket hjälp från ladyn som jobbade där, och vi gick och såg stan i allmänhet och secondhand-affärer i synnerhet. Det var mysligt, men vi ville sitta ner igen, så vi gick in på...ett tyskt sunkhak. Det var himmelriket! Ett glas vin kostade 49 kronor (!!!), det fanns hotsnacks (har typ aldrig ätit det men det är ju så gott!) och de spelade hela senaste Winnerbäck-skivan (till Saras förtret för hon hatar honom). Så vi njöt av vin och hotsnacks och lekte lekar, till exempel en lååång omgång mindmeld för det var jättesvårt. Sen pratade vi om droger, Saras kollegor ("hon är lesbisk förresten, du skulle gilla henne!" preach) och annat jox, och sen åkte hon till sina kompisar och jag åkte hem.
 
Här hemma chillade vi och hade det bra, och poddade...länge. Jättelänge. Igen. Så kan det gå. Och sen kom Sara hem och vi såg på spåret. Det var ett nice program och vi åt popcorn och slaktade (ibland i alla fall), och nu är det jättesent. Sååå godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0