Så mycket onykterhet, men så mycket djup kunskap

Haj haj jag är hemma! jag är utmattad som fan och Henrik och Elin är här vilken sekund som helst, så det är ju dags att blåga. Och som sagt kom ju Robert direkt efter blåget, och vi hade det väldigt bra. Vi fixade en ny skärmläsare till mig (så om jag vill kan jag läsa alla tweets i hela världen nu!) och pratade om konstiga ord och språkgrejer, konstigheter i spelvärlden och allt möjligt annat. Vi åt korv med mamma och pappa och då fick vi höra rubriken, som nån kille sa till pappa mitt i natten om Lund. Han har ju...inte fel? Typ? Vi gick sen för att lyssna på mammas kör som skulle sjunga, och alltså de var så bra! Är så hype att mamma äntligen får vara i en bra kör! Och körledaren är brittisk och pratade jättegulligt I love him now.
 
Och när vi kom hem från kören provade vi klänningar! Eller ja, Robert gjorde. Vi hade köpt fyra klänningar som han skulle testa, men tyvärr var ingen av dem the one. Han kämpade för att få på sig dem ("jag ska tränga in i ett mysterium"...okej) och Stella var med på video, så jag var Stella-vändare som vände henne hit och dit. Vi diskuterade material och framför allt planen framåt, men vi har en ny bra plan förhoppningsvis! Den långa vindlande klänningsresan fortsätter! Sen lyssnade vi på bangers som vanligt, jag visade four blinds för honom och därför berättade vi allt möjligt om olika "blindgäng" för varandra (bland annat fick jag eventuellt detaljer i den värsta historian jag någonsin hört i hela mitt liv typ). Robert åkte hem och jag åt godis, tittade på mentalist och drack tre drycker (cola, te och vin). Mycket bra kväll måste jag ändå säga.
 
Imorse släpade jag mig upp vid kvart över sju, men jag fick ägg så det gjorde inget nästan. Jag och mamma gick mot stationen och filmade lite gång till socialhögskolan-filmen vi ska göra (det är inte så spännande jag lovar) och vi såg en cyckel som mamma tyckte att jag skulle gå in i. Det blev väldigt genuint: Jag fastnade med käppen, försökte gå runt den och ramlade nästan över skiten. Hade varit trist om jag slog ihjäl mig för lite film men nu blev det bara bra content. Sen åkte jag hursomhelst tåg i tusen miljarder år och tittade en massa på mentalist, läste hp och drällde, och sen har jag sovit, ätit maxmat och drällt. Och nu tycker jag de borde vara här hallå? Ses imorgon, då får ni höra om min lektion aaaaaa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0