Wake up, she's not coming home

Rubriklåt: Green thumb med post malone, som jag lyssnade på alldeles nyss och alltså den är så sjuk i huvet, hej Lilla du borde lyssna på den för ackorden är batshit!
 
Haj från natten! Vi ska väl sova snart antar jag, men jag ska blogga om vad som händer och pågår. Igår var jag ju extremt trött, men vi fixade köttfärssås och sen poddade vi. Det blev väl en okej podd tror jag, inte vet väl jag. Jag tycker inte att podden blir särskilt bra längre och det är jobbigt...liksom om podden inte blir bra, vad fan blir bra då? Men de senaste avsnitten har verkligen varit så tråkiga tycker jag och liksom ja, så måste det ju bli ibland för det är omöjligt att göra bra avsnitt hundra veckor i rad, men ändå. Det känns bara motigt att researcha och spela in och lyssna på den och liksom podden är ju det enda jag har brytt mig om i minst ett år nu! Vilket kanske inte är så bra...men ni fattar!
 
Anyway, idag har vi vilat och sovit men på kvällen åkte vi till Kista. Där åt vi på "kycklingstället" (det slog mig nu att det stället har ett namn och att jag aldrig någonsin har hört det?) och köpte godis, för vi hade ett viktigt uppdrag ikväll: Se gone girl. Det är en väldigt viktig film för Stella, så nu skulle jag äntligen se den. Den var sjuk i huvet! Och det blev inte bra på slutet! Jag vill bara se filmer där det blir bra på slutet ju! Jag hittade på ett eget episkt slut där båda de dåliga huvudpersonerna fick ett sämst liv och den coola syrran blev ihop med den coola polistjejen. Mitt slut var bättre än det riktiga för det var fan mörkt. Och det var allt för idag tror jag bestämt, men imorgon blir det fan nytt försök med kursen! Let's go lesbos!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0