En rutinerad älg som vet vad som gäller

Hej hej dags att skriva totalt nonsens här i blågen. Här ligger jag och dräller och ska sova blablabla. Och detta har ""hänt"" sen sist:
-Jag har varit och skrivit med Leo igen. Det var en annan barista det tycker jag är orimligt! Hon kände ju inte ens igen oss!
-Jag har ätit Stellas otroliga fisksoppa. Det är det bästa jag vet längtar redan till imorgon när jag ska äta den.
-Jag har fått sämstiga nyheter och också bra nyheter. Jag är den vagaste bloggaren i hela världen! De bra får ni höra om snart, och de dåliga...bara är.
-Mest är jag djuuupt inne i min taylor-psykos. Såå jag kan skriva ett inlägg om alla mina taylortankar? Detta vill ni tyvärr ej läsa men jag funderar i alla fall på det. Det vore i och för sig svårt att sammanfatta i ett blogginlägg men ändån.
-Ni kan få ett litet smakprov: Det är så jävla sorgligt att jag relaterat hardcore till hennes relation med Joe och nu visar det sig att hon mest tyckte den var tråkig. Det är ju inte så enkelt såklart men jag får så ont i hela hjärtat. Men det är svinroligt att vi alla väntade oss the joe breakup album och hon bara eh nej jag har processat det, jag har väldigt mycket annat att prata om!
-Nä nu är klockan 2. sovdags fan. Just det, rubriken är från flashback forever. Jag är absolut en rutinerad älg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0