Maybe it's the crazy that I'd miss, it won't get better than this

Rubriklåt: Turn med the wombats, en banger vi hörde igår
 
Haj från en sliten mem! Jag är utmattad och ska alldeles snart, typ nu, försöka vara pigg igen men det går så att säga inte. Rip mig. Men alltså åh igår var en så braaa dag! Jag tog mig genom tågkaos till Malmö och mötte där Robert och Helena (vår syntolk-kompis detta har ni nog glömt). Vi gick till åhlens och tittade på kjolar och klänningar och grejer, ooooch Robert köpte en kjol! Den är så fucking fin och lång och mjuk och iiiii! Jag blev visad riktigt sjuka klänningar, oftast med ett "mohahaha" från Helena för att hon hade hittat nåt jävelskap att visa oss. Det var så himla kul att titta och känna på saker tillsammans! När Robert provade kjolar pratade jag och Helena om hur man syntolkar hudfärg (svååårt) och innan dess hann vi prata om hur man syntolkar Kalle Anka och annat tecknat vi inte förstod som barn. Sorry det blev en kaotisk mening lol. Efter kjol-inköpet (!) gick vi till lindex, som inte hade ett skit, och indiska. På indiska hittade jag (som alltid) grejer att prova, men klänningarna var inte så nice. Meeeen jag hittade...en paljettkjol! Ni förstår inte hur satans fin den är! Den glittrar och sitter så fint och jag är kääär i den! Och den var såklart på rea, obviously. Jag och mamma skrek när jag visade henne den idag lol.
 
Efter en tur till klasseolle för att köpa galjar (Helena vet var exakt allt finns) gick vi till kol för att äta middag. Då kom Anna och Lilla också så det var ett party! Vi drack pre-dinner cocktails och jag drack en hallon-bubbeldrink amamam, och vi pratade om en massa saker fuck jag minns inte. Vi valde mat och såg Lilla dräggla över alla sides de hade, men sen glömde hon att lambracks så att säga har ben. Hon insåg att det var jätte-oblindvänligt när det kom in. Crazy och korkad bebbe är hon. Jag åt burgare med bacon-aioli (what the fuck) och alla var superhype på sin mat! Vår servitör var dessutom en riktig king så vi älskade honom. Jag berättade en "party-historia", vi pratade såklart om syntolkning och mest om maten tbh för den var så goood. Och trots att vi var så jävla jävelmätta var vi tyvärr tvungna att köpa efterrätt, för alltså hallå chokladmousse. Och vilken fucking chokladmousse det var! Den var maaagisk jag vill gå dit och äta den igen genast. Den hade björnbärssorbet också som var svingod, drömmen! Lilla köpte en citrondrink som verkligen var peak citron och Robert drack en mango-mocktail, så ja alla mådde fan prima. Oooch vet ni vad? Lilla bjöd på min mat! Bara sådär! Sjukaste som hänt jag kan inte ens tänka påre.
 
Men sen åkte jag och Lilla hem till henne och hade party! Vi spelade taylor och evanescence och annat sånt tillsammans, och en stark tolkning av paris med mycket mellan-instick. Vi pratade om en massa djuuupa saker, typ sex och barnlös/fri-het och en massa sånt joxelijox, och drack massa vin såklart och det var livet on a pinne. Vi kramades en massa obviously, åt sombreros, drack honungswhiskey och lyssnade på bangers, livet! Meeeen vi var uppe till 04 och sov till...15:30. kääämpa. Vi fick båda totalångest av detta, men skärpte oss och jag tog taxi hem hit efter köttbullsmacka och cola. Och nu är jag här, och ska gå om någon minut pray for my soul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0